Snel zoeken

Wij zijn er voor talentvolle ICT-professionals!

Ben jij een ICT-professional op het gebied van Infra & Beheer, Software ontwikkeling, Testen, Projectmanagement of Consultancy en op zoek naar een uitdagende interim-opdracht bij een ambitieuze opdrachtgever? Dan zijn wij graag jouw partner in het vinden en volbrengen van de klus!
Wij geloven dat je groeit vanuit je sterke punten, niet vanuit je tekortkomingen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om jou goed te leren kennen en je te matchen met een interim opdracht, waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen. Met persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s (POP), opleidingsprogramma’s en “on-board”-begeleiding bij opdrachtgevers, willen we een serieuze bijdrage leveren aan jouw professionele en persoonlijke groei.

Wij geloven in 'a perfect match'

Wie werkt vanuit zijn of haar talent levert professionele waarde en krijgt persoonlijke voldoening; wat ons betreft twee onmisbare voorwaarden voor een perfecte match. Al onze ICT-professionals zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in informatie- en communicatietechnologie. Wat ze uniek maakt, zijn hun individuele talenten. Wij helpen hen graag om deze talenten - in combinatie met de vereiste kennis en vaardigheden - uit te nutten. Hoe? Door ze te begeleiden en te coachen in het vinden en uitvoeren van opdrachten die hen op het lijf geschreven zijn.
Schrijf je in!
Op zoek naar een nieuwe opdracht of een tijdelijke functie? Schrijf je nu in en word direct gevonden door topwerkgevers. Jouw CV opslaan en beheren en eenvoudig online solliciteren.

Eliantie: IT’s a match!


Het tot stand brengen van de perfecte match tussen talentvolle ICT professionals en ambitieuze opdrachtgevers is ons bestaansrecht. Daarom hebben onze recruiters zich gespecialiseerd in het herkennen van talenten en het koppelen van deze talenten aan de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers. Een match is in onze ogen pas perfect, als bedrijfsrendement en persoonlijke voldoening in balans zijn.


It's not a faith in technology. It's faith in people. – Steve Jobs

Wij geloven in een ‘match for life’

Om de juiste professional op de juiste plek te kunnen plaatsen, willen wij de opdrachtgever door en door kennen. Daarom steken wij graag energie in het opbouwen van een goede klantrelatie. Wij willen niet alleen de juiste man of vrouw voor de eerste opdracht leveren, we ambiëren de rol van duurzame partner in detacheringsvraagstukken. Alleen dan kunnen we optimaal gebruik maken van de opgedane kennis van voormalige en huidige consultants en zijn wij als geen ander in staat, snel en efficiënt nieuwe vacatures in te vullen.

Wij zijn een professionele en betrouwbare partner

Professionaliteit en betrouwbaarheid zitten in het DNA van ons bedrijf. Het zijn de absolute voorwaarden voor ons handelen. Sinds 2014 zijn we ISO:9001 gecertificeerd. ISO:9001 is een waarborg dat Eliantie op gestructureerde en via vastgelegde procedures haar werkzaamheden uitvoert. Deze internationale kwaliteitsnorm komt erop neer dat je zegt wat je doet, doet wat je zegt en het bewijst: iets dat we eigenlijk al 25 jaar doen!

Missie en visie

Het tot stand brengen van de perfecte match tussen talentvolle ICT professionals en ambitieuze opdrachtgevers is ons bestaansrecht. Mensen laten doen waar ze goed in zijn, niet alleen vanuit economische doelstellingen maar ook om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken.Betrokkenheid, betrouwbaar en professioneel zijn doorslaggevend in de keuze om voor en met ons te werken. Wij doen er alles aan om onze relaties duurzaam te binden. We betrekken interne en externe medewerkers bij onze bedrijfsvoering, zijn transparant in tarieven en arbeidsvoorwaarden en zorgen voor persoonlijke en flexibele begeleiding bij loopbaanontwikkeling en bij opdrachten (het on-boarding-programma). We gebruiken de feedback van medewerkers, opdrachtgevers en (oud)gedetacheerden om als organisatie te groeien en te boeien. We creëren tal van momenten waarop onze recruiters, onze professionals en onze opdrachtgevers elkaar op informele wijze kunnen ontmoeten om kennis en ervaringen te delen. We waken voor een goede balans tussen werk en privé met gezonde aandacht voor de vitaliteit van onze mensen.

Missie

Eliantie is een betrouwbare, professionele partner in ICT detachering en interim ICT-recruitment. Wij denken en voelen mee met onze klanten en zijn flexibel en transparant in onze werkwijze. Gezond personeel is ons bestaansrecht. Daarom zorgen wij voor een uitdagende werkomgeving, een verantwoorde balans tussen werk en privé en zijn wij persoonlijk betrokken bij iedere match tussen opdrachtgever en ICT-professional.

Visie

Mensen laten doen waar ze goed in zijn, brengt bedrijfsrendement en persoonlijk rendement in balans. Door het herkennen, waarderen en (helpen) ontwikkelen van individuele talenten en competenties, ondersteunt Eliantie opdrachtgevers en opdrachtnemers in de realisatie van hun ambities. Eliantie wil de beste matchmaker zijn voor getalenteerde ICT-professionals en ambitieuze opdrachtgevers.

Beoordelingen op Freelance.nl

"Eliantie volgt het welslagen van mijn opdracht op de voet en houdt zich aan de afgesproken betalingstermijn" - Verheul Consultants
"Eliantie koppelt helder en duidelijk terug. Zo kan het gelukkig ook!" -Interdependence B.V.
"Snel een uitstekende reactie en procedure ontvangen!" - S&S Pensioen Consultancy
"Duidelijke en prettige communicatie. Top!" - Steso Solutions B.V.
"Snel, open en duidelijk. Zeer prettig om met Eliantie zaken te doen" - Iprog

 

Bij Nederlands grootste bierbrouwer Heineken, is Eliantie preferred supplier op het gebied van detachering van ICT professionals. Wij leveren bij Heineken kandidaten binnen diverse expertise gebieden, waaronder netwerk- en systeembeheerders, project- en programmamanagers, service managers en BI consultants.

 

Sanoma is het grootste fullmedia bedrijf in Nederland. Eliantie is hier preferred supplier op het gebied van detachring van ICT professionals. Bij dochteronderneming SBS Broadcasting, leveren wij al jaren een team van .NET developers, maar ook testers en systeembeheerders.

 

Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiele dienstverlener op het gebied van verzekeren, pensioenen, hypotheken en bankieren. Eliantie is bij Delta Lloyd preferred supplier op diverse ICT kavels; infrastructuur en beheer, projectmanagement en consultancy en applicatie ontwikkeling.

De nationale bibliotheek van Nederland verschaft toegang tot boeken, kranten, tijdschriften, elektronische publicaties, cd-roms en websites. De KB is daarnaast een kenniscentrum voor wetenschappelijke informatievoorziening en een spil in de landelijke en internationale samenwerking. Eliantie levert als preferred supplier bij de KB verschillende ICT professionals in de vakgebieden projectmanagement, systeembeheer, applicatie ontwikkeling en testen.

Global Collect is een Payment Service Provider die zich binnen Nederland vooral richt op de grotere en internationaal opererende organisaties. Eliantie levert bij Global Collect diverse ICT specialisten op het gebied van systeem- en applicatiebeheer.

 

Van Oord is wereldwijd actief als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten. Eliantie levert bij Van Oord verschillende ICT professionals op het gebied van netwerk- en systeembeheer en architectuur.