Snel zoeken
Eliantie wordt onderdeel van ProData Consult


ProData Consult en Eliantie B.V. hebben per 1 januari 2017 hun krachten gebundeld. Dit betekent dat Eliantie B.V. deel van de ProData Consult Group wordt waarbij ProData Consult Group de meerderheid van de aandelen van Eliantie B.V. verwerft.

Eliantie en ProData Consult staan beiden bekend om hun professionele IT-consultants die voor de grootste bedrijven in Nederland werkzaam zijn. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar IT-specialisten, was een fusie tussen beide bedrijven een natuurlijke keuze.
"Dankzij deze fusie worden we als partner nog aantrekkelijker voor onze klanten. We staan nu nog sterker in onze schoenen om hen te helpen bij het oplossen van hun problemen. Vandaag kunnen we onze klanten een ruim aanbod IT consultancy services aanbieden en zijn we in staat om zowel nationaal als internationaal de juiste consultants te vinden," aldus Maurice Blanken, Commercieel Directeur bij Eliantie.

De fusie is niet enkel een voordeel voor de klanten, maar ook voor het ruime netwerk van IT-consultants. Volgens Toine van Kastel, Country Manager bij ProData Consult, kan het gefuseerde bedrijf meer kansen aan consultants bieden.
"Samen kunnen we onze consultants een breder portfolio aan klanten en dus ook meer interessante opdrachten aanbieden. We hebben de capaciteit om onze consultants te matchen met de projecten waarnaar ze op zoek zijn."

Een fantastische match
Al vanaf het begin zat het gevoel over de fusie goed. De overeenkomsten, maar ook de synergie tussen beide bedrijven waren duidelijk. Zowel op zakelijk als op persoonlijk niveau.
"Al tijdens de eerste vergadering voelden we een sterke match tussen beide bedrijven. Onze aanpak voor het leveren van diensten aan onze klanten en consultants is dezelfde. We geloven allebei in kwaliteit voor kwantiteit en beide bedrijven dragen vertrouwen, integriteit en respect hoog in het vaandel. Het was voor ons dus meteen duidelijk dat beide bedrijven hun krachten konden bundelen," zegt Jeroen Diederik, CEO bij Eliantie.

De toekomst van het gefuseerde bedrijf schept hoge verwachtingen.
"Het is onze ambitie om een nog belangrijkere speler op de Nederlandse markt te worden. Maar onze groei mag nooit onze kwaliteit in gevaar brengen," zegt Diederik.
Alle werknemers en consultants van beide bedrijven blijven in dienst. Het bedrijf zal geleid worden door Jeroen Diederik, Maurice Blanken en Toine van Kastel.
De twee bedrijven waren in 2016 samen goed voor een omzet van ongeveer Euro 100 miljoen.

Feiten over ProData Consult:
- ProData Consult is een internationaal IT-consultancy bedrijf met hoofdkwartier in Denemarken en afdelingen in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland en Polen.
- Het bedrijf behaalde in 2016 een omzet van ongeveer Euro 92 miljoen.
- In 2016 waren meer dan 1050 verschillende consultants aan de slag bij ProData Consult en dit voor meer dan 180 klanten binnen 6 landen.

Feiten over Eliantie:
- Eliantie is een IT-consultancy organisatie uit Rijswijk, Nederland.
- Het bedrijf behaalde in 2016 een omzet van ongeveer Euro 9 miljoen.
- Eliantie heeft meer dan 70 actieve consultants, zowel vaste consultants als freelancers.Voor meer info kunt u contact opnemen met:
Jeroen Diederik, jeroen.diederik@eliantie.nl, CEO van Eliantie, +31655343068
Maurice Blanken, maurice.blanken@eliantie.nl, CCO van Eliantie, +31615051307
Toine van Kastel, t.vankastel@prodataconsult.nl, Country Manager van ProData Consult, +31637 301951

WIJ ZIJN ER VOOR TALENTVOLLE ICT-PROFESSIONALS

Ben jij een ICT-professional op het gebied van Infra & Beheer, Software ontwikkeling, Testen, Projectmanagement of Consultancy en op zoek naar een uitdagende interim-opdracht bij een ambitieuze opdrachtgever? Dan zijn wij graag jouw partner in het vinden en volbrengen van de klus!
Wij geloven dat je groeit vanuit je sterke punten, niet vanuit je tekortkomingen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om jou goed te leren kennen en je te matchen met een interim opdracht, waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen. Met persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s (POP), opleidingsprogramma’s en “on-board”-begeleiding bij opdrachtgevers, willen we een serieuze bijdrage leveren aan jouw professionele en persoonlijke groei.

Schrijf je in!
Op zoek naar een nieuwe opdracht of een tijdelijke functie? Schrijf je nu in en word direct gevonden door topwerkgevers. Jouw CV opslaan en beheren en eenvoudig online solliciteren.

Eliantie: IT’s a match!


Het tot stand brengen van de perfecte match tussen talentvolle ICT professionals en ambitieuze opdrachtgevers is ons bestaansrecht. Daarom hebben onze recruiters zich gespecialiseerd in het herkennen van talenten en het koppelen van deze talenten aan de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers. Een match is in onze ogen pas perfect, als bedrijfsrendement en persoonlijke voldoening in balans zijn.


It's not a faith in technology. It's faith in people. – Steve Jobs

Wij geloven in een ‘match for life’

Om de juiste professional op de juiste plek te kunnen plaatsen, willen wij de opdrachtgever door en door kennen. Daarom steken wij graag energie in het opbouwen van een goede klantrelatie. Wij willen niet alleen de juiste man of vrouw voor de eerste opdracht leveren, we ambiëren de rol van duurzame partner in detacheringsvraagstukken. Alleen dan kunnen we optimaal gebruik maken van de opgedane kennis van voormalige en huidige consultants en zijn wij als geen ander in staat, snel en efficiënt nieuwe vacatures in te vullen.

Wij zijn een professionele en betrouwbare partner

Professionaliteit en betrouwbaarheid zitten in het DNA van ons bedrijf. Het zijn de absolute voorwaarden voor ons handelen. Sinds 2014 zijn we ISO:9001 gecertificeerd. ISO:9001 is een waarborg dat Eliantie op gestructureerde en via vastgelegde procedures haar werkzaamheden uitvoert. Deze internationale kwaliteitsnorm komt erop neer dat je zegt wat je doet, doet wat je zegt en het bewijst: iets dat we eigenlijk al 25 jaar doen!

Opdrachtgevers

Wij werken met een kernteam van professionals in vaste dienst. Daaromheen hebben wij een schil van freelancers gevormd, die wij zorgvuldig screenen en bij voorkeur jarenlang aan ons verbinden. In ruil voor talent en loyaliteit, besteden wij veel tijd en energie aan het ondersteunen van deze professionals in hun persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Een win-win samenwerking. De derde win is voor u als opdrachtgever!

Na ontvangst van een vacature, stellen onze recruiters een uitgebreid profiel van de gewenste kandidaat op. Het profiel leidt tot een voorselectie uit ons bestand van ICT professionals waarna wij mogelijke kandidaten zo snel mogelijk rechtstreeks benaderen.

Het CV is pas het begin!

Met alle geselecteerde kandidaten die voor een opdracht in aanmerking komen, gaan we uitgebreid in gesprek. We willen weten waar ze in uitblinken, waar ze in moeten en willen groeien en wat ze van de opdracht en van u als opdrachtgever verwachten. Ook voeren wij standaard minimaal twee referentiechecks uit voordat wij een kandidaat voorstellen.

De eerste kennismaking

Pas als wij ervan overtuigd zijn dat er een match mogelijk is, ontvangt u van ons een voorstel. Komt het tot een persoonlijke uitnodiging, dan bereiden wij de kandidaat op het komende gesprek voor. Vervolgens gaat onze recruiter mee naar het kennismakingsgesprek.

Het on-boarding programma

IT’s a match! U hebt uw keuze gemaakt, het contract is gesloten en de inwerkperiode kan van start. Tijdens het on-boarding programma zorgen wij er samen met u voor, dat het nieuwe (tijdelijke) personeelslid zich betrokken en comfortabel gaat voelen in uw bedrijf. Ook na de inwerkperiode blijven wij graag monitoren, of hij of zij zich volledig en naar volle tevredenheid inzet en zich blijft ontwikkelen. Daarom houden onze recruiters gedurende de gehele looptijd van een opdracht proactief contact met de geplaatste professional en de verantwoordelijke leidinggevende(n) en HR manager(s) binnen uw organisatie.

Transparante betrokkenheid

Onze marktconforme tarieven laten het niet toe, om met meerdere bemiddelaars samen te werken. In onze vacatures vermelden wij altijd, dat een kandidaat zich alleen direct (dus zonder tussenpartij) kan aanmelden. De enige uitzondering daarop is een aanvraag voor een kandidaat met zeer specifieke skills die wij niet direct kunnen inhuren. In dat geval zullen wij altijd in overleg met u besluiten, of de kandidaat kan worden voorgesteld. Wij voeren hierin een transparant beleid.
Om goed te kunnen anticiperen op uw financiële voorwaarden, kan een gedegen forecast van essentieel belang zijn. Deze stelt ons in staat om tegen een scherp tarief te leveren.


Job Search Agent
Maak een hieronder uw Job Search Agent aan en ontvang nieuwe opdrachten per e-mail.
Referenties
Beoordelingen op Freelance.nl

"Eliantie volgt het welslagen van mijn opdracht op de voet en houdt zich aan de afgesproken betalingstermijn" - Verheul Consultants
"Eliantie koppelt helder en duidelijk terug. Zo kan het gelukkig ook!" -Interdependence B.V.
"Snel een uitstekende reactie en procedure ontvangen!" - S&S Pensioen Consultancy
"Duidelijke en prettige communicatie. Top!" - Steso Solutions B.V.
"Snel, open en duidelijk. Zeer prettig om met Eliantie zaken te doen" - Iprog

 

Bij Nederlands grootste bierbrouwer Heineken, is Eliantie preferred supplier op het gebied van detachering van ICT professionals. Wij leveren bij Heineken kandidaten binnen diverse expertise gebieden, waaronder netwerk- en systeembeheerders, project- en programmamanagers, service managers en BI consultants.

 

Sanoma is het grootste fullmedia bedrijf in Nederland. Eliantie is hier preferred supplier op het gebied van detachring van ICT professionals. Bij dochteronderneming SBS Broadcasting, leveren wij al jaren een team van .NET developers, maar ook testers en systeembeheerders.

 

Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiele dienstverlener op het gebied van verzekeren, pensioenen, hypotheken en bankieren. Eliantie is bij Delta Lloyd preferred supplier op diverse ICT kavels; infrastructuur en beheer, projectmanagement en consultancy en applicatie ontwikkeling.

De nationale bibliotheek van Nederland verschaft toegang tot boeken, kranten, tijdschriften, elektronische publicaties, cd-roms en websites. De KB is daarnaast een kenniscentrum voor wetenschappelijke informatievoorziening en een spil in de landelijke en internationale samenwerking. Eliantie levert als preferred supplier bij de KB verschillende ICT professionals in de vakgebieden projectmanagement, systeembeheer, applicatie ontwikkeling en testen.

Global Collect is een Payment Service Provider die zich binnen Nederland vooral richt op de grotere en internationaal opererende organisaties. Eliantie levert bij Global Collect diverse ICT specialisten op het gebied van systeem- en applicatiebeheer.

 

Van Oord is wereldwijd actief als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten. Eliantie levert bij Van Oord verschillende ICT professionals op het gebied van netwerk- en systeembeheer en architectuur.